NL

FR

Ons concept

Concept is de bron van het beroep van een architect. Een noodzakelijk bezoek op het terrein is altijd vereist om goed om op de hoogte van de verschillende beperkingen en kenmerken van de plaats te zijn. Voor ons is  een vertrekpunt, rechtstreeks in contact met de bouwheer te komen. Dat laat ons toe de sterke en zwakke punten van de plaats  te  bespreken: een panorama, een oude constructie, mooie bomen, vooruitzichten,... alles is bron van reflectie. Een succesvol project is het resultaat van een samenwerking tussen de eigenaar en de architect en geen eenzijdige visie van een bekrompen project.

Onze concepten zijn snel  behandeld in perspectief om de impact van de volumetrie van het project in zijn omgeving bij aanvang in te schatten.

Onze documenten worden gepubliceerd in digitaal formaat voor een gemakkelijke communicatie en een snelle studie van de prijzen met de bedrijven. Het esthetische aspect, oriëntatie, energiebesparing en respect voor de begroting zijn ook voortdurend besproken om een aangepaste offerte op te maken, geleid door structurele efficiëntie en eenvoud.

Alles is in het werk gesteld zodat de werkgever  zich volledig kan terugvinden in zijn levensomgeving, zijn studie of werk en dat hij nog steeds in de toekomst kan groeien zonder zich zorgen te moeten maken over de mode verschijnselen.